Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Bu nedenle daha erdemli bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında sahabet sağlamlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik muhtevain tercih edilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolayca ve dışarıya namuslu açılmalıdır.

Yangın bapları özellikle yangın sırasında kesinlikle kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, andıran veya yaylı menteşe ile gerekli metres mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir gayrı ilke ise güvenlik adına ihtiyaç duyulan şineşelendiren contalardır.

Kanatlar içinde usturuplu yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin payanda plakaları mevcuttur.

Bu baplar zemin olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara elverişli şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın kapısı, dünyaarı rast açılacak şekilde kullanılır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın yangın kapısı merdiveninin dayanıklı olup titremeya vesile vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Mono blok gövde strüktürsı kol sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin deruninden geçen 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile esenlanmaktadır.

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın baplarının üretim amacı insanoğlu katkısızlığını yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Bu tür yangın merdiveninin temel özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven biçimli bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar veya güzel duyusal efkârların bir faktör olduğu binalar yürekin yarar hale getirir.

Report this wiki page